Christa Hendriksen tijdelijk vervanger wethouder Trudy Baggerman

De T@B is verheugd om aan te kondigen een waarnemend wethouder te hebben gevonden in Christa Hendriksen. Christa Hendriksen gaat de komende tijd Trudy Baggerman vervangen. Trudy Baggerman is tot 13 februari 2024 met ziekte verlof. De benoeming van Christa Hendriksen staat op de agenda van de gemeenteraad van donderdag 23 november.

Het wethouderschap is Christa niet vreemd. Ze was eerder al wethouder in de gemeente Vijfheerenlanden. Ook was ze fractievoorzitter van D66 in Vianen. Christa Hendriksen blikt vooruit op haar rol in Hardinxveld-Giessendam.

Ik voel mij thuis in de lokale politiek en denk graag na over lokale bestuur. De eerste kennismakingen zijn prettig verlopen en ik kijk er dan ook naar uit om als wethouder in Hardinxveld-Giessendam aan de slag te gaan.

Als interim-wethouder gaat Christa Hendriksen zich inzetten om de strategische doelen en prioriteiten van de organisatie te waarborgen en de belangen van de inwoners van Hardinxveld-Giessendam te behartigen.

Wij wensen Christa Hendriksen veel succes in haar nieuwe rol en kijken uit naar de voortzetting van de positieve ontwikkelingen onder haar leiderschap.