Afscheid van Henk van Tilborg als raadslid

Uitnodiging

Beste leden,

Graag willen wij jullie uitnodigen om a.s. donderdagavond 26 oktober in de raadszaal aanwezig te zijn bij het afscheid van Henk van Tilborg, die na 12.5 (Vanaf 27-01-2011 tot 26-10-2023) jaar als raadslid van onze partij de T@B afscheid neemt.

Henk heeft zich de afgelopen jaren met volle toewijding en passie ingezet voor onze gemeente. Zijn inzet en betrokkenheid hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan het welzijn van onze inwoners en de ontwikkeling van onze gemeente.

Het belooft een gezellige en informele raadsbijeenkomst te worden, waarbij we de mogelijkheid hebben om herinneringen op te halen en Henk een waardig afscheid te geven.

Wij zouden het erg op prijs stellen als jullie aanwezig kunnen zijn bij deze speciale gelegenheid. Jullie steun en aanwezigheid zullen Henk ongetwijfeld erg waarderen.

Wij hopen jullie allemaal te zien op het afscheid van Henk van Tilborg en samen met jullie een mooi afscheid te kunnen geven aan een gewaardeerd raadslid.

Later op deze avond zal zijn waarnemer Jary de Hon beëdigd worden als zijn vervanger. De T@B wenst ook Jary alle wijsheid toe in het uitvoeren van zijn politieke taken.

Met vriendelijke groet,

Henry van Helden: waarnemend voorzitter van de T@B