Aankondiging Jary de Hon als nieuw raadslid van de T@B

Graag wil ik u kennis laten maken met onze nieuwe raadslid Jary de Hon voor de gemeente Hardinxveld-Giessendam, die Henk van Tilborg zal vervangen. Jary zal geinstalleerd worden in de gemeenteraadsvergadering van 26 oktober2023

Mogen wij u voorstellen aan de Dhr. Jary de Hon. meneer de Hon is werkzaam in het onderwijs en is leraar in het Willem de zwijger college en heeft jarenlange ervaring in het werken met gemeenschappen en het vertegenwoordigen van hun behoeften en belangen. hij heeft een brede kennis van lokale kwesties en een sterke betrokkenheid bij het versterken van de gemeenschap.

Jary de Hon heeft een frisse blik en een ondernemende geest, wat hem in staat stelt creatieve oplossingen te vinden voor complexe problemen. Hij is gedreven om te werken aan een duurzame en leefbare gemeente, waarin iedereen gelijke kansen heeft en gehoord wordt.

Met zijn positieve instelling en communicatieve vaardigheden is Jary de Hon in staat om bruggen te bouwen tussen verschillende partijen en de belangen van alle inwoners te vertegenwoordigen. Hij staat open voor dialoog en wil actief naar de inwoners luisteren, zodat hij een goed beeld krijgt van wat er speelt en waar de behoeften liggen.

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat Jary de Hon een waardevolle toevoeging zal zijn aan de gemeenteraad en een positieve bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van onze gemeente. We kijken uit naar zijn inzet en betrokkenheid bij de lokale politiek.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over Jary de Hon, staan wij u graag te woord. Wij zijn ervan overtuigd dat hij met zijn enthousiasme en deskundigheid een uitstekende vervanger zal zijn voor Henk van Tilborg.

Dank u wel voor uw aandacht.